POLKANALEN POLKANALEN
PROFIL
Sigurd Agersnap
Sigurd Agersnap
Socialistisk Folkeparti

Jeg stiller op til Folketinget for SF. Til daglig studerer jeg ved Københavns Universitet og arbejder i fagbevægelsen. Jeg kommer fra Lyngby, hvor jeg nærmest er opvokset på de lokale fodboldbaner. Det er herfra, jeg har min klippefaste tro på fællesskaber.

Mærkesager

Ungdommen er guld værd Vi smider guld på gaden, hver gang vi ikke formår at hjælpe unge videre i livet. Alt for mange unge kæmper med stress, og hver anden unge kvinde har psykiske problemer. Det er en bombe under fremtiden. Vi skal investere i ungdommen - ikke kun for de unges skyld, men for hele samfundets skyld.

Derfor vil jeg i Folketinget kæmpe for:

- Gratis psykologhjælp til unge

- En kommunal studieboliggaranti

- Færre karakterer og tests i folkeskolen Genskab tilliden

Nytænk demokratiet Mange har mistet tilliden til politikerne. Løsningen er dog ikke bare nye eller bedre politikere. Vi genopretter kun tilliden ved at sikre mere åbenhed og ved at give folk bedre mulighed for indflydelse.

Derfor vil jeg i Folketinget kæmpe for:

- Indførelsen af et borgerting som et forum for flere folkeafstemninger

- Et lobbyist-register og åbenhed omkring valgkampsbidrag

- Et politisk nærhedsprincip

- beslutninger skal tages så tæt på borgerne som muligt

Følg Sigurd Agersnap på
Sigurd Agersnap på  
CV

Erhvervsarbejde: Studentermedhjælp, LO, 2016-dd. Storkredskoordinator, SF, 2014-2015. Pædagogmedhjælper, Børnehuset Pilen, 2014. Køkken- og pedelmedhjælper, Virum Gymnasium, 2013-2014. Uddannelse: Stud.scient.pol, Københavns Universitet, 2014-dd. Student, Virum Gymnasium, 2013. 10. Klasse, Ubby Fri- og efterskole, 2010 Frivilligt arbejde: Medlem, DUF - Det Tværpolitiske Netværk i Egypten, 2015-dd. Bestyrelsesmedlem og Næstformand, B82 Virum, 2011-2015. Fodboldtræner, B82 Virum, 2007-2014.

RELATERET
Karsten Hønge
Medlem af folketinget

Jacob Mark
Medlem af folketinget

 
;