POLKANALEN POLKANALEN
Om Polkanalen

 

Politik uden filter

Politikerkanalen er et helt nyt politisk medie for alle, der interesserer sig for dansk politik. Et forum, hvor politikere kan kommentere på aktuelle politiske spørgsmål. Uden redigering, uden journalistisk vinkling, uden tv-stationernes krav om korte svar. Det er kort sagt politik helt uden filter. For alle, der vil vide, hvad politikerne egentligt vil sige, når de får lov at tale ud.

 

En web tv-kanal for politikere og vælgere

Politikerkanalen er en web tv-kanal, hvor poltikere kan kommentere på aktuelle spørgsmål og generelle politiske emner. Med en app og en særlig adgang på deres smartphone, kan de uploade en video-kommentar til de spørgsmål, som de gerne vil kommentere på. Dermed kan alle komme til orde, hvis de ønsker det – ministre, folketingsmedlemmer, kommunalpolitikere, EU-parlamentariker, alle politiske kandidater, samt interesseorganisationer.

 

Gratis adgang 

Alle politikere er inviteret til at være med. Helt gratis. Det gælder også politiske kandidater til hhv. kommunevalg, Folketinget og Europaparlementet. Interesseorganisationer køber sig til en adgang.
Alle de deltagende politikere får en profil, hvor de kort kan fortælle om sig selv og om deres politiske interesseområder.
Det er naturligvis helt gratis at følge med på kanalen, ligesom man gratis kan modtage de nyhedsbreve, der udsendes med overblik over aktuelle debatter.

 

Derfor er der brug for Polkanalen

Kanalen er skabt ud fra et ønske om at styrke den politiske debat og samtale i Danmark.
Vi vil supplere, ikke erstatte, de øvrige mediers dækning af politik. Og vi har ikke nogen skjult politisk dagsorden. Polkanalen er for alle politikere, der har noget på hjertet.
Politikerkanalen er nemlig uafhængig af bestemte politiske interesser.

 

 

;